Nejnovější recenze ze sekce Mopy a úklidové soupravy
- vše Ok, bezva jsou kolečka, které má kbelík
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Super na dřevěné podlahy.
- lze upravit délku, lze použít na jiné pomůcky
- snažší úklid
- snažší úklid
- Je to skvělý výrobek. Jsem nadšená
- Je fajn, že když se vám poškodí část mopu můžete koupit náhradní díl aniž byste pořizovaly celý mop nový
O ničem nevím
Leifheit - používáme dlouhodobě pro rychlí úklid a snadnou manipulaci . Doporučuji , celková spokojenost s výrobky Leifheit.
- Pokud se nepokazí, má výhodu v nádobě s čistícím saponátem, který snadno nastříkáte pomocí páčky na rukojeti, dále kvalitní textilní snímací násadu.
- Dále pohodlná manipulace sčistící hlavou, otáčení na obě strany, obracení, kdy druhou lochou lze vlhkou podlahu vytírat do sucha.
- Přestože jsem si koupil již druhý výrobek této řady, protože jsem měl doma k dispozici ne zrovna levné textilní násady, nejde s ohledem na cenu výrobku, že by kvalitou odpovídal. Vydržel sotva tři roky, přičemž asi po 2 letech předstal fungovat mechanismus k vstřikování saponátu a za další rok se vinou asi únavy materiálu zlomila násada v místě ukotvení do čistící hlavy.
Jako muž, pro kterého je úklid ne příliš pravidelnou činností nemohu srovnávat se zkušenostmi zejména žen, které mohou mít v oblibě a vyzkoučené jiné typy mopů. Pokud tento mop funguje, je příjemný, lehký, snadno ovladatelný. Při častějším používání se musí nádoba na saponát vytáhnout a znovu naplnit, což vyžaduje mírnou šikovnost, protože jinak snadno při manipulaci unikne zbytek saponátu. Po nedobré zkušenosti s ovládačem střiku jsem si koupil malinkou nádobu s rozprašovačem, kterou naplním saponátem a mám po ruce a raději příslušnou plochu postříkám takto. Váhodou je kvalitní textilní násada z mikrovlákna, která je jak vyměnitelná tak snadno pratelná.
- Hrůza, nejde sestavit, pouze za použití vrtačky a kladiva.
Nekupovat, je to šmejd.
- Dobre vytira
- Spokojenost
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Skladnost mopu, otáčivá hlavice na mopu
- ´Vyčistím s ním i ěpatně dostuplnná místa jako za radiátorama, pod sedací soupravou, pod i za postelema. Prostě super
Zatím žádná negativa
supr vůně a parádně čistá podlaha
Super cena
Je dobře nastavitelný
- pro mne vyhovující mop
Velikost kbelíku je ideální, mop se pohodlně vyždímá. Práce se touto sestavou je výborná.
skvělý