Nejnovější recenze ze sekce Mopy a úklidové soupravy
- super...
OPĚT ZATÍM NEMÁM
OPĚŠT ZATÍM NEMÁM
prozatím zkušenosti nemám,je to první výrobek od LEIFHEITU
Skvělí
Již v rodině takový máme
- Možnost dokoupení nového dilu za rozbitý.
- Praktická, pevna
- Dosažitelnost do rohů
- Lehký
- Jednoduchý
- Funkční
Dlouho jsem hledala kvalitní mop do domácnosti, rozčilovalo mě složitější použití a také nedosažitelnost do rohů. Tento mop má vše co jsem hledala.Je jednoduchý, efektivní,lehký a zároveň opravdu kvalitně zpracovaný. Rozhodně si u nás našel své místo.
- Super
dělá, co má
jednoduše lepší a rychlejší úklid
- důsledně vytírá jakýkoliv povrch
- lehký
- plný přístup do rohů místností
- pohledný design
Mop Vileda Turbo 3v1 je skvělý pomocník při úklidu jakéhokoliv povrchu a efektivně vytře veškerou nečistotu z podlahy. Jeho unikátní trojúhelníkový design vám umožní jednoduchý přístup do rohů. Mop je jednoduchý na vyždímání díky rotačnímu prostoru, se šlapkou vás nebudou bolet záda protože je jednoduše přístupná.
- Je perfektni
- Design
- Trojúhelníkové řešení mopu
- Mop drží i po vymáchání dost vody
Produkt mohu určitě doporučit. Za mě fajn vyřešení mopu v trojuhleníkovém řešení, kdy se clvoek dostane až do rohu mistnosti, což u klasických mopů není zvykem. Jednoduché vymáchání díky pedálu a člověk tak ušetří dost sil. Fajn design a dobré řešení odlivu vody z kýble. 9/10
- Design
- Otvor na vylévání vody
- Podlaha dlouho schne
Všude do rohů se s mopem krásně dostanete.Provedení mopu je velmi praktické a hezké.Jen upozorňuji,že podlaha schne o trochu déle ,než u klasického mopu.Hlavně mě překvapil otvor na vylévání vody,což voda nikdy nevyteče příkám vylévání vody.Mop rozhodně doporučuji .
dárek, snad je dcera spokojena
Vileda 167751 Turbo 3v1 Microfibre Rotační mop
Přidáno: 1. listopadu 2024
(naposledy upraveno 1. listopadu 2024)
Zakoupeno v Kitos
dárek, snad je dcera spokojena
- Teleskopická tyč
- Krásně vytírá
- Snadné použití
- Odolný materiál
- Zatím nic
Vileda turbo 3v1 je kvalitní a skladný, hlavně díky teleskopické násadě, které se dá upravit na výšku uživatele. Materiál výrobku je velice odolný, můj 3 letý syn rád při úklidu pomáhá, a důkladně mop se mnou otestoval. Uživatelsky přívětivý, snadně ovladatelný mop se dostane kamkoliv. Kyblík má praktický otvor na vylévání vody, a je stabilní. Ždímací mechanismus funguje jak má a mop krásně vyždíme. Celkově jsem s mopem velmi spokojená já, manžel i syn, který velmi rád pomáhá.
lehký a skladný
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »