Nejnovější recenze ze sekce Mopy a úklidové soupravy
- 3 druhy třásní na různé typy podlah
- efektivní systém ždímaní
- snadné sestavení i rozebrání
- lehký kbelík
- trojdílná teleskopická tyč
- trojúhelníkový tvar hlavice se dostane všude
- absolutně nic
Prostě báječný mop, poradí si s každým druhem podlahy, protože násada má tři druhy třásní, a navíc jí můžeme prát v pračce až na 60 stupňů, čím zajistíme, že je vždy dokonale čistá. Trojúhelníkový tvar zajitistí, že se dostane do rohů a sama jsme ověřila, že si poradí jak s mastnotou tak s vlasy, drobky i dalšími nečistotami, zůstane po něm jen dokonale čistá podlaha. Manipulace s ním je snadná díky tomu, že kbelík je lehký a systém ždímaní velmi důkladný a tak krátce po vytření může podlaha opět sloužit. Teleskopická trojdílná tyč zajistí s volitelnou délkou zajistí pohodlnou práci s mopem každému, neboť si jí přizpůsobí podle sebe a co je naprosto skvělé, to je že odstraňuje bakterie E.coli, zlatého stafylokoka a bovinní koronavirus z dřevěných podlah a keramických dlaždic. Více od mopu opravdu nepotřebuji.
- Používáme dlouho, osvědčený výrobek
- dobrá kvalita
- kvalita
Super mop
- Rychle uschne po vymáchání nebo vyprání.
- Občas se špatně zacvakávají patenty do plastového držáku.
- Vytírací mop má záběr akorát, bez namáčení si rukou v prostředku se vytře požadovaný kus podlahy. Tkanina na mopu má dobrou strukturu.
- Občas nejdou na poprvé zacvaknout patenty od návleku plastovému ukončení tyče.
Tento rotační mop jsem měla 10 let .Když se mi poškodil neváhala jsem a stejný jsem si objednala.
- Skladnost výrobku
- Žádný
Tento výrobek mě mile překvapil. Do úklidu jsem zapojila i manžela. Tenhle bezva produkt má tak snadné ovládání, že i ten můj chlap vytírá rád! Jen doufám, že u toho zůstane vícekrát... Výška mopu je dostatečná. Nemusí se ohýbat. Zároveň je neskutečně skladný!
Odpovídá popisu barva velikost vše ok
REKLAMACE KŘIVÉ PATENTY ..REKLAMACE UZNÁNA
OBCHOD POSLAL NOVÉ
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Velmi nás mrzí komplikace s produktem a jsme rádi, že již byla situace vyřešena k vaší spokojenosti.
Přejeme pěkný den.
Perfektní na podlahu
dobrá manipulace
- nemusím ždímat
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Kvalitní výrobek. Mám už druhý a jsem s ním spokojena.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »